Visie/Missie

Visie

De klant is koning. Een goede relatie en communicatie met de klant in verband met zijn verwachtingen staan centraal. Een uitgebreid gesprek aan de hand van voorbeelden, afbeeldingen, prijzen, planning, gevolgd door een gedetailleerde prijsofferte zijn noodzakelijk om een transparante samenwerking met de klant te realiseren.
Ik beschouw het als mijn opdracht de wensen van de klant te vertalen naar een gepersonaliseerde tuinaanleg die leidt tot een maximale tuinbeleving.
Een kleinschalige stadstuin met sfeervol zonneterras en waterpartij nodigt uit tot het creëren van een knusse groene ruimte met een minimum aan onderhoud. De oppervlakte en oriëntering van de tuin ten aanzien van de woning, straat en buren bepalen de grote lijnen van de aanleg. Afrasteringen, een tuinhuis, fietsenberging, BBQ plek, bestrating, vijvers, zwembad, bloemenweide, enz. kunnen er allemaal een plaats krijgen.
De kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en de keuze van de juiste materialen liggen aan de basis van de creatie van een aangename tuinomgeving doorheen alle seizoenen. Oog voor het ecologische aspect vind ik ook belangrijk. Een vlotte service en correcte afspraken zijn vanzelfsprekend.

Missie

Eens de tuin gerealiseerd kan de klant er optimaal van genieten en steeds beroep doen voor de nodige nazorg en onderhoud van de planten, bomen, hagen, enz. Eventuele specifieke snoeitechnieken kunnen toegepast worden in functie van fruitbomen, hagen en bomen.
Door een stipte kwalitatieve aanpak met oog voor detail en het nastreven van perfectie hoop ik mijn grote passie voor tuinen te kunnen delen met mijn klanten.
Het creëren van een natuurlijke, organische groene woonomgeving brengt zowel rust als leven in de tuin.
Een passie waar ik volledig voor ga.