Visie/Missie

Visie

De klant is koning. Centraal is een goede samenwerking staat “transparante communicatie”. Eerst vindt er een klantenbezoek en uitgebreid gesprek plaats. Aan de hand hiervan brengen we uw visie en verwachtingen in kaart. Ik beschouw het als mijn opdracht om de visie van elke klant te vertalen naar een gepersonaliseerde ontwerp. Ik streef naar een tot een maximale tuinbeleving voor elke klant.

Een kleinschalige stadstuin met sfeervol zonneterras en waterpartij, nodigt uit tot het creëren van een knusse groene ruimte met een minimum aan onderhoud. De oppervlakte en oriëntering van de tuin ten aanzien van de woning, de straat en de buren bepalen de grote lijnen van de aanleg. Afrastering, tuinhuis, fietsenberging, BBQ-plek, bestrating, vijver, zwembad, bloemenweide, enz. kunnen allemaal een plaats krijgen.

Naar aanleiding van ons contact zal er een gedetailleerde prijsofferte worden opgesteld. Op deze manier heeft u een duidelijk idee wat de werken zullen inhouden. Essentieel voor een kwalitatieve realisatie zijn de juiste materialen, als ook de kwaliteit van het geleverde werk. We streven naar een aangename en duurzame tuinomgeving doorheen alle seizoenen. Ik vind het ook belangrijk om oog te hebben voor het ecologische aspect. Een vlotte service en correcte afspraken zijn vanzelfsprekend.

Eens de tuin gerealiseerd is, kan uw er optimaal van genieten. Achteraf kan u steeds beroep doen op ons voor de nodige nazorg en onderhoud van de planten, bomen, hagen, enz. Specifieke snoeitechnieken kunnen worden toegepast in functie van fruitbomen, hagen en bomen.

Missie

Een natuurlijke, organische en groene woonomgeving brengt zowel rust als leven in de tuin. Ik streef de  perfectie na door een stipte en kwalitatieve aanpak met oog voor detail. Ik hoop mijn grote passie voor tuinen en natuur te kunnen delen met mijn klanten.